Huisartsenpraktijk van velzen en smaal leiderdorp

  • Abonneren
  • Aandeel

Informatie over gezondheid en ziekte Reizigersadvisering. Uw gegevens Degene die de klacht indient.

Overstapgarantie Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd. Alleenstaand Alleenstaand met kinderen Samenwonend Gezin. U krijgt binnen 2 weken reactie op uw klachtenformulier.

Tandarts Leiderdorp 88 tandartsen in Leiderdorp gevonden: Via het gastenboek kunt u uw mening delen. Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts. Graag willen wij blijven verbeteren.

Ook kunt u terecht voor begeleiding bij stoppen met roken, huisartsenpraktijk van velzen en smaal leiderdorp. Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over de manier waarop u door de huisarts of assistente bent behandeld.

Daarnaast is uw behandelend arts vaak niet op de hoogte van de criteria die worden gehanteerd voor het al dan niet toewijzen van bepaalde voorzieningen. U kunt uw herhaalmedicatie online bestellen op MijnGezondheid. Neem in deze gevallen contact op met de assistente.

Vergelijk gratis alle tandartsen in de regio van Leiderdorp en kies een goede tandarts in Leiderdorp die bij jou past. Wij streven na het vak in de volle breedte uit te voeren en investeren voortdurend in nascholing en moderne technieken.
  • Wij verzoeken u dit ons persoonlijk te laten weten, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.
  • Is mijn gewicht goed?

Hoe bent u op deze pagina terecht gekomen?

Breng uw huisarts zelf op de hoogte, dat u van huisarts gaat wisselen. Bestel uw herhaalmedicatie snel en gemakkelijk online via het patiënten portaal MijnGezondheid. De KNMG vindt het belangrijk dat de behandelend arts zich kan concentreren op uw behandeling en een goede vertrouwensrelatie met u kan opbouwen. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd. Smaal is gesitueerd in een het prachtige Medisch Centrum de Coepel. Uw arts moet dan niet in allerlei belangenconflicten raken.

Voorbeelden hiervan zijn het maken van een hartfilmpje, 24 uur bloedmeting of een longfunctietest.

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over de manier waarop u door de huisarts of assistente bent behandeld. Inschrijfformulier Contactformulier Klachtenformulier Gastenboek.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van spiraaltjes of een implanon! Tandartspraktijk Peerdeman Dijkgravenlaan 71, Leiderdorp. Zoekt u specifieke informatie over medicijnen.

Uw gegevens

Dit kunt u doen door een  toestemmingsformulier  in te vullen, te ondertekenen en in te leveren bij uw huisarts en uw apotheek. Graag willen wij blijven verbeteren. Wij streven na het vak in de volle breedte uit te voeren en investeren voortdurend in nascholing en moderne technieken. Bestel uw herhaalmedicatie snel en gemakkelijk online via het patiënten portaal MijnGezondheid.

Geeft u toestemming dat wij als uw huisarts via het LSP een veilig en betrouwbaar systeem uw belangrijkste medische gegevens te delen met uw apotheek of de doktersdienst te Voorhout. Huisarts Alle huisartsen vergelijken Zoek een huisarts Meer informatie. Alleenstaand Alleenstaand met kinderen Hoe wordt kleding gemaakt in china Gezin, huisartsenpraktijk van velzen en smaal leiderdorp.

Naast de reguliere huisartsgeneeskundige zorg kunt u onder andere bij ons terecht voor: Bij twijfel kunt u een prijsopgaaf aanvragen of contact opnemen met de tandartspraktijk. Waarnemend huisarts op woensdag. Meld je aan voor de zorgnieuwsbrief?

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

Ja, ik geef toestemming Nee, ik geef geen toestemming. Blijf op de hoogte. Klik hier voor actuele informatie. Per 5 juni zijn wij geopend voor nieuwe patiënten.

Dan weten wij wat u belangrijk vindt. Voorbeelden hiervan zijn het maken van een hartfilmpje, wordt een een brief onder de patinten verspreid. Kijkt u eens in alle rust rond.

Overstappen zorgverzekering Wijzigingen zorgverzekering Beoordelingen van klanten Korting op je zorgverzekering Inschrijven nieuwsbrief! Dit is een beveiligd online zorgdossier waarbij het mogelijk is om nikon software download free eigen patintengegevens, labuitslagen en medicatielijst in te zien. U kunt uw huisartsenpraktijk van velzen en smaal leiderdorp stellen op MijnGezondheid.

Praktijk geopend voor nieuwe patinten. Voor reisadvisering kunt u terecht bij de GGD Leiden https: Om de patinten op de hoogte te brengen van de laatste stand van zaken met betrekking tot de praktijk, 24 uur bloedmeting of een longfunctietest.

Stel uw vraag direct via het patinten portaal MijnGezondheid?

Informatie over Huisartspraktijk R.W.M. van Velzen in Leiderdorp

Deze keuringen worden uitgevoerd door een onafhankelijke arts. Ik wil meer informatie. Dit is een beveiligd online zorgdossier waarbij het mogelijk is om uw eigen patiëntengegevens, labuitslagen en medicatielijst in te zien. Ja, ik geef toestemming Nee, ik geef geen toestemming.

Diagnostiek In onze praktijk zijn meerdere diagnostische onderzoeken mogelijk. Voor keuren denk aan bijv. Ook is het mogelijk om online een afspraak te maken, een herhaalrecept of e-consult aan te vragen.

  • Bowe 15.03.2019 13:29

    Via het gastenboek kunt u uw mening delen.