Hoe teken ik een perfecte ster

  • Abonneren
  • Aandeel

Trek lijntjes tot ergens tussen het tweede en het derde punt en daarna tot ergens tussen het derde en het vierde punt. Draw a Perfect Star , Español: Insert image from URL Tip:

Teken die cirkel met als middelpunt het punt op kwart van de verticale lijn. Ofwel ligt het aan het feit dat het al zo laat op de avond is, ofwel aan het feit dat ik te lang ben afgestudeerd van het middelbaar en dus geen wiskunde, noch wetenschappelijk tekenen meer heb gehad sedert ruim vier jaar. Rond je zevenpuntige ster af door het laatste lijntje te verbinden met het punt waar je begonnen bent.

Benoem het snijpunt van de symmetrie as met de cirkel: Beweeg vervolgens de punt van je passer tot hij precies bovenop de getekende punt staat. Nu is je eerste driehoek klaar.

Tekenen In andere talen: Teken een lijn door de snijpunten van deze cirkels. Pentagons hebben vijf gelijke zijden en een binnenhoek van graden vanaf elke zijde. Vond je dit een nuttig artikel. Je hebt zojuist de perfecte ster getekend.

Bij nader inzien had ik de commentaar van Prince toch ook nodig, waarvoor dank.

U=t op de bol

Nu mag je van het resultaat genieten en op iedereen indruk maken! Je hebt zojuist de perfecte ster getekend! Jak nakreslit hvězdu , ไทย: Deze pagina is 1. Een vijfpuntige ster tekenen Een zespuntige ster tekenen Een zevenpuntige ster tekenen manier 1 Een zevenpuntige ster tekenen manier 2.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Makkelijke methode Alternatieve methode Zoals je weet zijn sterren massa's gloeiend plasma die in de ruimte zweven en de zwaartekracht gebruiken om hun gasvormige toestand te behouden, hoe teken ik een perfecte ster.

Navigator   Loading…   SideBar   bron: Dat geeft ons twee hoekpunten punt 2 en punt 5 Teken vanuit deze hoekpunten cirkels door de top. Een perfecte ster tekenen 2 methoden:. Als je een zevenpuntige ster op de eerste manier tekent kan het zijn dat je terwijl je bezig bent de neiging hebt een vijfpuntig ster wilt tekenen.

Figuur 3                                                        Figuur 4 Teken een lijn evenwijdig aan de verticale lijn die de eerste cirkel aan de zijkant raakt. Trek nu van links naar rechts een rechte, horizontale lijn over je tekening. Figuur 1                                                            Figuur 2   Teken vanuit het snijpunt onderin een cirkel met dezelfde straal als de eerste cirkel.

Menggambar Bintang dengan Sempurna , Franais: Pages Images and files. Bij nader inzien had ik de commentaar van Prince toch ook nodig, waarvoor dank. How to draw a nautical star Vond je dit een nuttig artikel. Trek lijntjes tot ergens tussen het tweede en het derde punt en daarna tot ergens tussen het derde en het vierde punt.

Zet je potlood op het puntje aan de onderkant. Teken met het potlood aan de bovenkant van je cirkel een punt. Einen Stern zeichnen , Português:

No images or files uploaded yet. Teken ook een lijn evenwijdig aan de horizontale lijn die de eerste cirkel aan de onderkant raakt. Resultaat hoe teken ik een perfecte ster perfecte ster? De lengte is de helft van de wortel uit 5 maal de straal van de omsluitende cirkel.

Disegnare una Stella , Espaol: Teken een even grote cirkel vanuit het voetpunt door het centrum. Als je niet wilt dat er in het midden van de ster lijntjes te zien zijn, gum ze dan voorzichtig uit.

Verplaats de passerpunt verder naar de nieuwe markeringen en blijf tekentjes zetten tot je in totaal 6 gelijke markeringen hebt.

Als je een zevenpuntige ster op de eerste manier tekent kan het zijn dat je terwijl je bezig bent de neiging hebt een vijfpuntig ster wilt tekenen. Einen Stern zeichnen , Português: Het potlood zal precies rondom het midden van de punt een cirkel tekenen. Zo ingewikkeld, je moet weten, ik was alles behalve een wiskundewonder.

Teken een lijn door de snijpunten van deze cirkels. Verbind de hoekpunten met elkaar met een rechte lijn, en sla hierbij steeds een hoekpunt over. Figuur 7                                                                 Figuur 8 De snijpunten van de rode cirkel met de eerste cirkel zijn weer 2 punten van de 5-puntsster.