Digitale tv ontvanger kpn omruilen

  • Abonneren
  • Aandeel

Kan je aanvinken in het formulier. Share Tweet Delen Delen.

Welkom Login om een bericht te plaatsen en mee te praten. Maar voor jou vind ik het wel vervelend. In gevallen waarin dit niet praktisch is, zal KPN het product op haar eigen kosten moeten verzenden. Maar dat hoeft toch ook niet op een maand 'gedeeld' te worden? Komt uit China of Taiwan maar dat terzijde. Wij verzoeken u de oude tv-ontvanger VIP, inclusief voedingsadapter mee te geven aan de koerier.

Heb je al een account. Gaat denken aan bruce kennedy recensie hier om koop of huur. De eerste regio zal dan in het vierde kwartaal van DVB-T2 krijgen, de laatste in april Het typenummer vindt u linksboven op de voorkant van digitale tv ontvanger kpn omruilen tv-ontvanger.

De nieuwe ontvanger is binnen en doet z,n ding, een super klein ding maar zapt razendsnel iig beter dan de oude. Hoop dat KPN jou een andere tv-ontvanger wilt sturen.

Ongelezen bericht door gosewijn » 30 jun Recet helpt af en toe maar dit begint vervelend te worden.

In gevallen waarin dit niet praktisch is, zal KPN het product op haar eigen kosten moeten verzenden. Ga je akkoord, of ga je door op de website dan ga je akkoord met ons cookiebeleid. Destijds werd gezegd dat ik die ik nu nog heb, ook kon omruilen. Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Op dit moment is er maximaal één TV-ontvanger om te ruilen via deze tool.

  • Je kan dit aangeven op het moment dat de ruiling wordt ingepland. Laatst gewijzigd door Radar op 30 jun
  • Oktober regio 1 November regio 2 December regio 3 Januari regio 4 Februari regio 5 Of Oktober regio 1 December regio 2 Februari regio 3 April regio 4 Juni regio 5 Of zou de tussenduur tussen de verschillende regios afwijken? Veen21 Via deze Link kunt u de ontvanger omwisselen voor een nieuwer exemplaar.

Hoi obertauern, welkom op het Forum. Ik kan dus niet via de tool een vervangende ontvanger aanvragen? Ongelezen bericht door alfatrion 01 jul. KPN geeft aan dat deze regels sinds juni zijn aangepast. Hier nog geen problemen mee gehad.

Meld je aan

Is het gelukt via die link? Ja, ik weet dat mijn laptop de adapter kan ploffen Het is niet mogelijk om via de kpn winkel of kpn. Met vriendelijke groet, D.

Beste antwoord door Dennis Schreve 23 aprilIs een bericht het beste antwoord op je vraag, digitale tv ontvanger kpn omruilen.

Hoi koudwelkom op het Forum. Digitale ontvanger KPN defect:. Laatst gewijzigd door alfatrion op 01 jul Laat ik maar afwachten wat het nieuwe doosje gaat doen.

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. In gevallen waarin dit niet praktisch is, zal KPN het product op haar eigen kosten moeten verzenden. Helaas Dennis, volgens de servicetool mag ik de niet omruilen Controle afgerond Uit onze meting blijkt dat je Experia Box en de tv-ontvanger s geschikt is voor Netflix.

Alsjeblieft inloggen of registreren. En dan moet ik ook nog parkeerkosten betalen als ik mijn gratis geleende modem om moet ruilen tegen een andere gratis exemplaar!

  • Met de meegeleverde handleiding kunt u de nieuwe HD tv-ontvanger gemakkelijk zelf installeren.
  • Be Tweeter Trade Count:
  • Ik wilde alleen zeggen dat de de tijd van 7 maanden niet echt goed door 5 gedeeld kan worden.
  • Is een bericht het beste antwoord op je vraag?

Beste antwoord door Dennis Schreve 23 april. Blijft erg traag en soms niet reageren. In veel gevallen zal het afdoende zijn om een vervangend digitale tv ontvanger kpn omruilen aan te bieden bij een KPN-servicepunt? Paul op 05 decembereen super klein ding maar zapt razendsnel iig beter dan de oude.

Het beeld is wat minder dan bij bijvoorbeeld Ziggo met Humax ontvanger maar uitstekend mee te leven. En dan moet ik ook nog parkeerkosten betalen als ik mijn gratis geleende modem om moet ruilen tegen een andere gratis exemplaar. En anders maar niet.

We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren. Ongelezen bericht door alfatrion » 01 jul Als je al een nieuwe ontvanger hebt kunnen we de 2e ontvanger niet omruilen. Titel door Moderatie aangepast.

Nu moet ik er bij zeggen dat ik zelden TV kijk, maar die ene keer dat er iets aan mankeerde was dat toch heel snel opgelost, behalve voor een enkele verzamelaar. Meld je aan Heb je al een account! Overigens vind ik Netflix een raar argument als glasvezel klant.