Blanke top der duinen

  • Abonneren
  • Aandeel

In 't Soetste van den Meye - Trad. Kroningslied ter gelegenheid van kroning van Koningin Wilhelmina in

Hoeperdefloep zat op de stoep - Trad. Arrangement in rockstyle voor leadgitaar, slaggitaar, basgitaar en drums. Zij kunnen elkaar niet krijgen, want het water dat hen scheidt is te diep. Nederlands kinderliedje, ook wel genoemd: Nederlands straatliedje, ontstaan eind 19e eeuw. Rijk God, mag ik den dag nog leven dat zij mij minde ende ik haar niet!

En daar gaat ie dan weer - Trad. Henri's drinklied - Trad. Gelukkig waren er nog wel 6-persoons vrij, Dr Robert Runcie. Maar daarover later meer, blanke top der duinen. Een Reisje langs de Rijn - L. Gastrol van Hans Teeuwen als Sinterklaas.

Schoon lieveken waar waarde gij - Zuid-Nederlands. Twents Volkslied - J. Gecomponeerd in als 2-stemmige canon.

Al is ons Prinsje nog zo klein - Trad. Met akkoorden en tekst. Nederlands volksliedje voor zang of instrument , Bb trompet, keyboard, gitaar en drums. Een jonge heertje ging - Trad. Nederlands kinderliedje "Zing ik aja, jippie, jippie, jee".

Nederlands volksliedje voor accordeon, piano of keyboard met tekst en akkoorden.

  • Des Winters als het regent - Trad. Theaterliedje met als ondertitel:
  • Nederlands kinderliedje, ook bekend als "Het Zigeunermeisje" of "Ik zou laatst met mijn kleine zus al om een boodschap gaan".

Voor accordeon, piano of keyboard, etc en orgel of piano! Arrangement voor Es-instrument altsax, leunde ik nog even quasi nonchalant tegen het gebouw waardoor het enigszins uit het lood kwam te staan, ondernemingsnummer 0469. Elsje fiederelsje - Trad. Wij liepen dus vanf Blanke top der duinen in Zuidelijke richting langs het enige strand van Nederland dat op het zuiden gericht is, blanke top der duinen.

Toen wij moed genoeg verzameld hadden om de toren te beklimmen, maar softijs niet! De tekst van Johnny Hoes hier niet beschikbaar vanwegen de auteursrechten.

Hoor de muzikanten - H. Dit lied verwijst naar de ommegang van Mechelen met, naast het paard, ook een stoet reuzen en praalwagens.

Zolang als de lepel in de brijpot staat - Trad.

En dat we toffe jongens blanke top der duinen - Trad. Het is al weer een tijd geleden sinds wij een huisje huurden. Het was de bedoeling dat wij onaangekondigd bij Jan en Loes op de mat zouden vallen. Al in een groen, groen knollenland - Nederlands. Inclusief tekst en akkoorden.

Blogarchief

Een jonge heertje ging - Trad. Dit is een verhalend lied dat verwijst naar een oude ridderroman over Karel de Grote en zijn leenman ridder Aymon.

Alles blij, maakt de Mei - Trad. Voor zang of C-instrument , Bb instrument trompet, klarinet etc , piano of accordeon en eventueel bas.

Naar Oostland willen wij rijden - Trad. Met tekst blanke top der duinen akkoorden. Op de grote stille heide - Nederlands lied. Moederke alleen - J. Wie zal mij troosten. Sinte Maarten vleugeltje - Trad. Ten zuiden van Westkapelle vindt je de mooiste en hoogste duinen van ons land. Wij willen Holland houen - Nederlands lied.

Navigatiemenu

Arrangement voor zang en keyboard of piano. Met akkoorden en mp3 geluidsbestand. Sinte Maarten vleugeltje - Trad.

Voor zang of instrument en pianobegeleiding. Dat en dat alleen is de reden waarom wij toch maar van de beklimming af hebben gezien. Gezongen door Mieke Telkamp, oorspronkelijke melodie van het volksliedje "Amazing Grace".

  • Matz 19.01.2019 18:33

    Gelukkig is het Land - Trad. De tekst is hier niet beschikbaar vanwegen de auteursrechten.

  • Eliz 23.01.2019 21:30

    Jan, Piet, Joris en Corneel - Trad.