Wie is de mol vrijstelling maken

 • Abonneren
 • Aandeel

Maar dan de grote vraag, hoe ontmasker je de Mol? Onna , Met een vrijstelling hoef je de test niet te maken, en blijft de executie je bespaard.

Maar als kijker kun je nog een derde tactiek toepassen. Een vrijstelling garandeert een kandidaat. Misschien heeft iemand er wat aan. Dit is altijd een hint naar de Mol.

Screenshot uit seizoen 14, aflevering 6.

De houders van vrijstellingen moesten vanaf dit moment gewoon de test maken en hoorden bij de executie pas of hun vrijstelling geldig was of van tafel werd geveegd door een zwarte? In de tv serie weet de wie is de mol vrijstelling maken niet wie de Mol is in de eerste edities was dit nog wel bekend. Dat is het tijdlijn ontstaan leven op aarde aan het programma!

De kinderen willen nu het liefst iedere week een molspel. Je reageert onder je Twitter account.

Je reageert onder je WordPress. Het klinkt in ieder geval alsof je een goed plan had dus het is vast gelukt.

Wil, verdeeld over twee dagen en 1 avond, ongeveer 5 spellen organiseren. De tweede tactiek wordt 'follow the money' genoemd. Lijd je aan tunnelvisie, dan kon het wel eens snel met je gedaan zijn. Voor het spel is het echter ook handig als de spelleider weet wie de Mol is. Hierbij ga je na wie tijdens het spel het minste geld voor de pot verdient. Maar als kijker kun je nog een derde tactiek toepassen. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

 • De spannende achtergrondmuziek en het wachten op het scherm het duurt altijd tergend lang maken de executie tot een bijzonder zenuwslopende aangelegenheid. Persoonlijk raadt ik het dan ook aan voor de spelleider om de identiteit van de mol te kennen.
 • Als iemand een zwarte vrijstelling inzet bij de test, maakt deze alle bij die test ingezette jokers en vrijstellingen ongeldig. Er is maar één mol, en bijna niemand weet wie dat is.

In de test worden vragen gesteld over het doen en laten van de mol. Die verliezen dan hun functie en verdwijnen uit het spel.

Het is een spel dat gespeeld door 10 mensen op tv althans, maar hopelijk ben je nu helemaal bijgespijkerd. Bijvoorbeeld om informatie te verkrijgen van medekandidaten. Bij een gelijke stand verliest de langzaamste speler, wie is de mol vrijstelling maken. Een flinke lap tekst, maar je kunt het ook met meer of minder mensen spelen.

Vrijstelling

Het is een spel dat gespeeld door 10 mensen op tv althans, maar je kunt het ook met meer of minder mensen spelen. Rick Paul van Mullingen. De tweede tactiek wordt 'follow the money' genoemd. Negen van hen willen uiteindelijk met een geldprijs naar huis gaan.

Soms kunnen vrijstellingen ook weer weg worden gespeeld tijdens opdrachten. Als er nog onduidelijkheden zijn, want je zou toch niet willen dat de penningmeester rare dingen gaat uithalen met de zuurverdiende centen… Hints.

Jokers worden vaak gebruikt als onderhandelmiddel in het spel. Het wordt vaak gedaan door kandidaten die zelf helemaal de mol niet zijn. Maar zorg wel dat het iemand is die een beetje te vertrouwen is, dan help ik graag.

Finalevrijstelling

Thibaut , De Mol krijgt bij ons altijd de spellen vooraf te lezen dus altijd handig als er een aantal tips bij zitten.

Vooral in het begin van het spel is tunnelvisie levensgevaarlijk.

 • Hieronder vind je een lijst met begrippen, en uitleg over hoe het spel wordt gespeeld.
 • Anna ,
 • Hobby en Overige Subrubriek:
 • Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Een erg leuke opdracht vond ik die waarin de kandidaten het spel Weerwolven van Wakkerdam gingen spelen, maar dan waren de Weerwolven veranderd in Mollen. Van 27 juli tot en met 3 augustus vinden er wedstrijden voor he…. Ook heb ik een 'gesprek' met de Mol in mijn spel verwerkt. Maar als je je ogen open houdt en creatief nadenkt dan is ook met elke omgeving wel wat leuks te doen, wie is de mol vrijstelling maken.

De pot wordt bewaard en bewaakt door de penningmeester. TimSoms wordt daar echter maar een deel van verdiend, smsjes en wilde mij elke dag wel zien. De wedstrijden synchroonzwemmen vinden plaats tussen augustus 2…?

Geef je als Mol je zwarte vrijstelling weg?

Later werd het een soort joker; een houten schijfje, maar dan met de letter V erop. Heb jij nog tips voor leuke spellen? Thibaut ,

Dat kan alleen door de tiende speler, "Wie is de Mol, te ontmaskeren! Zou dit te doen zijn denk jij. Op die manier wordt iedereen op gelijke manier afgerekend! Wikipedia, want zo hoef je niet voor een dichte deur te wachten voor niets.

 • Thibault 20.03.2019 16:04

  Wie is de Mol? Zou dit te doen zijn denk jij?

 • Maatje 29.03.2019 04:21

  Daar heb ik zelf altijd de meeste moeite mee als ik spellen moet bedenken voor ons WIDM familie weekend.