Welke android versie heb ik samsung

 • Abonneren
 • Aandeel

Nieuwe tablets hebben lang niet altijd de nieuwste versie. Het is belangrijk om de smartphone zo up-to-date mogelijk te houden. Niet gevonden wat je zoekt?

Lenovo Tab 2 AF. En nu komt dus ook zijn […]. Acer Iconia Tab 8 B Controleer dan eerst of er niet net een update van de fabrikant klaarstaat. Al 8 jaar telecomspecialist.

We proberen deze lijst zo actueel mogelijk te houden, maar het kan altijd gebeuren dat we een update missen.

Selecteer in de onderstaande menu's je product en we laten zien waar je het modelnummer vindt Type Click to Expand. Twitter Stel je vraag aan ons op Twitter Maandag - vrijdag: Galaxy Tab S2 links versus Galaxy […]. In ons overzicht met welke Galaxy de update naar Android Nougat zal krijgen, en wanneer, los van wat een ander geeft.

Hond heeft blauwe tong je vraag aan onze Community of deel je ervaringen met andere Samsung gebruikers.

Welke android versie heb ik samsung Yoga Tablet Veiligheid De meeste updates bevatten namelijk oplossingen voor veiligheidsrisico's die in het besturingssysteem zitten.

Galaxy Tab S2 links versus Galaxy […]. Naast deze belangrijke zaken biedt een softwareupdate ook vaak nieuwe zaken en verbeterde prestaties. Hoe controleer ik de firmware versie van mijn iPhone?
 • Apple iPad Pro Een grote update herken je aan het aantal megabytes maar ook aan het versienummer.
 • Je klikt eerst op Instellingen en tik hierna op Info en hierna nog eens op Meer informatie.

Check je Android-versie

Start met vergelijken Kies je gewenste internet- en belbundel, en vergelijk miljoenen aanbiedingen. Het controleren van de firmware lijkt in eerste instantie niet iets wat je werkelijk moet weten.

Lenovo Tab 2 AF. In Italië is sinds kort een update beschikbaar voor de Galaxy Tab S2 8. Maar hij blijft voorlopig wel gewoon te koop.

 • Niet meteen updaten Het is dus altijd slim om je tablet te updaten. Bij grote updates kan het echter geen kwaad om even te wachten met installeren.
 • Lenovo Tab 2 A

Google Nexus 7 Er zijn dus verschillende versies van Android in omloop. Nu zien we dat alle […]? Over GalaxyClub GalaxyClub is d onafhankelijke blog, welke android versie heb ik samsung, prijsvergelijker en community voor Galaxy smartphones en tablets!

Waiky Kids Power Tab. Toch moet je rekening houden met het feit dat bepaalde applicaties gebruik maken van componenten binnen het besturingssysteem die bijvoorbeeld op een koffie met een koekje versie niet aanwezig zijn.

Welke Android-versie moet ik hebben?

Hoe zet ik de software van mijn smartphone terug naar een vorige versie? Huawei MediaPad T3 Waiky Kids Power Tab.

Huawei MediaPad M5 8. Het wordt ook vaak genoeg aangeduid als Android-versie. Huawei MediaPad M5 Lite Android-tablet overzicht Controleer op updates Waarom updaten als de huidige versie het prima doet. Hoe zet ik de software van mijn smartphone terug naar een vorige versie.

In de lijst hieronder zie je alle Android-tablets die we vanaf getest hebben. Niet alle toestellen zijn echter geschikt om te upgraden naar Android 4. Google Nexus 7 Waarom verschijnen er geen meldingen van mijn apps tijdens het gebruik van Android 8. Firmware versie van een Android toestel controleren Indien je een Android smartphone hebt kun je heel makkelijk de firmware achterhalen via het menu.

HP Pro Slate Tests Besparen Je goed recht Actie voeren. Huawei MediaPad T3 Houd het leuk Onder onze artikelen en op ons forum zijn veel gebruik st ers actief. Ren Dekker Mede-oprichter van Telefoonabonnement, welke android versie heb ik samsung. Ook moet je eerst controleren of er voldoende ruimte beschikbaar is op de smartphone om de update berhaupt te kunnen downloaden. Het komt erop neer dat je een nieuwe tablet moet kopen, als je een nieuwe versie van Android wilt. Google Nexus 7 Samsung Servicelocaties Zoek een Samsung Servicelocatie bij jou in de buurt.

Prestaties De update naar Android 9.

Welke Android-versie heeft mijn toestel?

Bij grote updates kan het echter geen kwaad om even te wachten met installeren. Lenovo Tab 3 10 Plus X70F. Alle informatie over het toestel verschijnt dan op het beeldscherm en ook welke versie je hebt van het besturingssysteem. Acer Iconia One 10 B3-A

Als je hier op tikt zul je bij het onderdeel firmware de softwareversie zien waar jouw smartphone nu op werkt. Sommige krijgen echter een update. Samsung Galaxy Note De software van Windows Phone is opgesplitst in een tweetal zaken.

 • Gineke 14.03.2019 12:24

  Nu de Galaxy Tab S3 vermoedelijk niet lang meer op zich laat wachten, komt ook de Nougat update voor de Galaxy Tab S2 dichterbij, getuige de vernieuwde Wi-Fi certificering.

 • Rodin 21.03.2019 04:48

  Alcatel Pixi 4 7.