Skoda fabia epc lampje brand

  • Abonneren
  • Aandeel

Volgens de geleerden betekent het dat de uitlaatgassen 'voor de katalysator' te schoon zijn. Volgens mij heb ik de BBZ motor 1. Dus zekering goedgeplaatst, schakelaar van de Bora erin en er was rem licht!

Al hun km-vreters zijn diesels Dus klaarheid heb ik nooit gekregen, maar je hoort wel eens berichten over kleine auto's op gas mijne was een 1. Voor dit geld denk ik dat ik zelf ook maar een nieuwe ga halen binnenkort, de schakelaar die er nu inzit is ook alweer 7 jaar oud en zo'n ding gaat natuurlijk altijd stuk als je er niet op zit te wachten.

Zou het met de trekhaak te maken kunnen hebben, of zijn er andere verdachte plekken? Je hebt geluk dat de schakelaar heel bleven. Deze is donkergroen en ziet en voelt inderdaad een stuk degelijker dan de paarse die ik had en die kapot ging. Na ongeveer een uur zonder accu is het EPC lampje ook uit!

Deze auto rijdt op LPG. Ik ben net thuis? Topic in ' Octavia I ' gestart door Rick Blaine. Skoda fabia epc lampje brand pa adviseerde om toch nogmaals de zekering te checken Het EPC lampje kan meerdere storingen aangeven. Die paarse was uitmijn vrouw had hem al opgehaald.

Hoi, Gisteren teruggekomen van een weekje vakantie in Duitsland. Je naam of e-mailadres: Dus mijn schakelaar was toch kapot, ondanks dat de multimeter dezelfde schakelwaarden liet zien bij beide schakelaars.
  • Het lampje 'motormanagement' brandde bij mijn Polo ook steeds. Ik heb de trekhaak overigens nog nooit gebruikt sinds ik de auto 4 maanden geleden gekocht heb.
  • Deze auto rijdt op LPG. Mijn pa adviseerde om toch nogmaals de zekering te checken

Products Center

Schandalig dat zo'n euvel dan jarenlang voort blijft duren en er blijkbaar dus niets veranderd in de productie van de auto's.

Pa gaat morgen naar zijn VW dealer hier in de buurt en haalt voor zichzelf een nieuwe schakelaar op mijn kosten. Ik heb de schakelaar er even uitgehaald, daar is natuurlijk niets aan te zien. BBZ is de pk versie van de BBY, als ik het goed heb zit het fysieke verschil alleen in de nokkenassen, verder technisch gelijk.

Hoe is de trekhaak aangesloten?

Heb het lampje meerdere malen gehad, mijn vrouw had hem al opgehaald! Pa gaat morgen naar zijn VW dealer hier in de skoda fabia epc lampje brand en haalt voor zichzelf een nieuwe schakelaar op mijn kosten.

Ik heb de trekhaak overigens nog nooit gebruikt sinds ik de auto 4 maanden geleden gekocht heb. Wat is er anders aan de nieuwe versie van de schakelaar! Ik ben net thuis, is een tijd uitgeweest nadat die even goed warm is geblazen!

Alleen de remlichten werken alle 3 dus niet, zekering is okee en vervangen. De enige vraag die nog overblijft: Is het veel werk om te vervangen?

Ik ben mijn auto op dezelfde manier gerepareerd, even een nieuwe zekering plaatsten en op de rem trappen en het epc lampje ging weer uit.

Ik neem aan dat dit onderdeel bij het rempedaal zit. Misschien is dit wel de oorzaak. Dus zekering goedgeplaatst, schakelaar van de Bora erin en er was rem licht. Volgens de geleerden betekent het dat de uitlaatgassen 'voor de katalysator' te schoon zijn. Is eigenlijk een veer?

Hot Product

Schandalig dat zo'n euvel dan jarenlang voort blijft duren en er blijkbaar dus niets veranderd in de productie van de auto's. Klik om toch te tonen. Heb je al een account?

Nee, nu een account aanmaken. Ik weet niet of de kabel van de trekhaak direct aan de achterlichten "vastgeknoopt" is, het is wel een originele Skoda trekhaak.

De storing die jezelf kan controleren is, Mijn Fabia uit heeft het ook om de haverklap. Je had een paar jaar geleden paarse schakelaars. Hoi, is een tijd uitgeweest nadat die even goed warm is geblazen?

Na ongeveer een uur zonder accu is het EPC lampje ook uit! Pa gaat morgen naar zijn VW dealer hier in de buurt en haalt voor zichzelf een nieuwe schakelaar op mijn kosten.

Topic skoda fabia epc lampje brand ' Octavia I ' authentieke mexicaanse chili con carne door Rick BlaineBedankt voor je snelle reactie, of de remlichten het wel of niet doen, skoda fabia epc lampje brand.

Misschien kan ik morgen even bij mijn garage langs om hem te laten uitlezen, maar ik moet wel weer terug naar huis vanmiddag km.

Ik wou hem eerst in het dashboardkastje leggen "voor het geval dat" maar dan heb ik ook geen torx bitjes bij me voor die plastic kap dus beter thuis vervangen. Ik bedoel dus of je de remlichtdraad naar de stekkerdoos kunt loshalen Als de dealer dat tegen mij zegt wil ik wel een verklaring van hem ontvangen dat eventueele schade die er uit ontstaan voor hem zijn. Rick Blaine ,

Mooi dat het opgelost is. Hoi, Bedankt voor je snelle reactie? Maar inderdaad, het zou ook kunnen dat bij jouw auto de Lambda-sonde kuren vertoont. Deze is donkergroen en ziet en voelt inderdaad een stuk degelijker dan de paarse die ik had en die kapot ging.

  • Talisha 15.03.2019 08:55

    Als je remlichtschakelaar defect is en de remlichten het niet meer doen of constant branden gaat je EPC lampje ook branden. Mooi dat het opgelost is.