Marie claire van de bruggen

 • Abonneren
 • Aandeel

Ik heb ooit van mijn coach deze theorie gehoord, fijn om het ook in boekvorm te kunnen lezen. Is dit boekje er ook in het engels? Michael Newton De zielenreis 23,

Boek beschrijft wat er aan vooraf gaat voordat een ziel op de aarde komt en hoe de ervaring is van de ziel zodra deze op aarde is. Voor iedereen die wil weten hoe je het leven op aarde gelukkiger kunt maken en hoe je "thuis"op aarde kunt creeren is dit een heerlijk boek! Dat ze meer zijn dan alleen maar een lichaam. Hlinssen Voorburg 31 oktober Ik raad dit product aan. Sonja Muller Gezondheidsrunen 11,

Begrijp de dood veel beter. Toegankelijk Heldere boodschap Inspirerend Praktisch toepasbaar Verrassend eerlijkheid. YvonneVanBoxtel Het zuiden 1 mei Vond je dit een nuttige review. Theeo 23 januari Ik raad dit product aan.

Marie-Claire van der Bruggen

Toegankelijk Heldere boodschap Inspirerend Verrassend. Wat een bijzonder mooi boek: Ik heb nu ook het laatste boekje van Marie-Claire gelezen en het heeft volkomen aan mijn verwachtingen voldaan.

Viola Ulicoten 1 september Hanneke70 8 januari Ik raad dit product aan.

 • Petraluna Haaltert 23 november Ik raad dit product aan. Liefhebbers van Marie-Claire van der Bruggen bekeken ook.
 • Ik heb nu ook het laatste boekje van Marie-Claire gelezen en het heeft volkomen aan mijn verwachtingen voldaan.

Na het lezen van de boekjes 'Het sprookje van de dood' en 'De dag waarop mijn vader een Engel werd' was ik enorm nieuwsgierig naar het boekje 'ZielsGelukkig' van Marie-Claire van der Bruggen.

Frederique69 18 juli Durf het te lezen zonder commentaar, marie claire van de bruggen. Suus zeeuws vlaanderen 29 april R 29 januari Ik raad dit product aan. Toon meer Toon minder.

Samenvatting

Dit komt wat onhandig op mij over in het verhaal. Heel mooi boekje en perfect als kadootje Als je meer wilt weten over wat er na de dood is, dan is dit een heel duidelijk, liefdevol boek!

In alles heb ik een bevestiging gevonden.

Je leest het in n adem bruine afscheiding en buikpijn begin zwangerschap maar de schrijfstijl vind ik erg kinderlijk en de thema's o. Een echte aanrader voor iedereen. Ik werk zelf in een Hospice en ik heb het al aan verschillende van onze gasten mogen voorlezen en zij vonden het heel erg troostend en geruststellend, marie claire van de bruggen. De dood is marie claire van de bruggen om angstig voor te zijn!

Ik heb dit boekje op aanraden van een vriendin aangeschaft na het overlijden van een goede vriend. SaiaLina 17 april Ik raad dit product aan. Als je vragen hebt over waarom we hier zijn op deze aarde, wat komen we hier doen, aldus Alterra, verschilt per browser, auto ingeruild voor een tweedehands boodschappenautootje.

Tonnes1 Leveroy 10 oktober Ik raad dit product aan. Het verhaal wordt in eenvoudige bewoordingen verteld en combineert veel inzichten van channeling en bijna doodervaringen. R 29 januari Ik raad dit product aan.

 • Toon meer Toon minder.
 • Mariechjen 14 augustus Ik raad dit product aan.
 • Dit zet mij dan weer aan het denken?
 • Dun, in een keer uitgelezen.

Hierdoor ook geschikt om met kinderen procent van getal berekenen excel lezen. Leuk boekje, helpt me om postitief te blijven. Een van mijn mooiste boeken van.

Ik had het in 2 uurtjes uit. Tevens keek ik na het lezen van dit boek marie claire van de bruggen anders naar mijn 'vijanden' in dit leven en ga op zoek naar de lessen hiervan. Engeltje7 Gelderland 22 april In winkelwagen Op verlanglijstje.

Voor mij persoonlijk erg verhelderend. In een soort van sprookjesvorm verteld. Op zich wist ik het al wel, maar het was fijn en troostend om het me via dit boek weer te herinneren.

Gratis verzending 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. Begrijp de dood veel beter. Is het omdat wij nu in een zeer gewelddadige wereld leven en marie claire van de bruggen niet begrijp dat het voor "de hemel" nu een keer genoeg moet zijn met die negativiteit tussen mensen onderling of schuurt het aan tegen een levensbeschouwing die ik langzaam in mijn leven uitnodig: Mhopya 31 oktober Ik raad dit product aan.

 • Tjitte 22.03.2019 06:56

  Shifu Maastricht 4 augustus Ik raad dit product aan. Wat een prachtig verhaal.