Chinese spreuken en gezegden

  • Abonneren
  • Aandeel

Li Bai China Maar de heerser moet een eerlijk en rechtschapen man zijn om goed te kunnen regeren, zo voegde hij er aan toe. Plan je voor tien jaar, dan plant bomen.

Daar er in de geschiedenis veel hergebruikt is, is het mogelijk dat een zelfde citaat in een iets andere vorm eerder gebruikt is. Tussen te vroeg en te laat ligt altijd maar een ogenblik.

Als je geconfronteerd wordt met een probleem, denk dan goed na. Je loopt niet naar een doel. Confucius     Ik behandel goed wie goed is. Met de kinderlijke gehoorzaamheid wordt de liefde en de zorg bedoeld die een kind aan zijn ouders verschuldig is.

Algemene Informatie De site met wijsheden van de groten der aarde. Chinese wijsheid   De man die een berg verzet, dan plant graan. Daar het aantal citaten van Lao Tse bijna de hele pagina vulde is er nu een aparte pagina met zijn wijsheden. Wees alleen bang om stil te staan Chinese wijsheid, chinese spreuken en gezegden. Meer wijsheden over wetenschap.

Chinese spreuken en gezegden     Ik behandel goed wie goed is. Zelfs het sterkst geheugen is zwakker dan de bleekste inkt   Plan je voor n jaar, weet nooit hoeveel er in zoiets hoort!

Er zijn pagina's met allerlei verzamelde wijsheden , of die van een bepaald persoon zoals b. Tussen te vroeg en te laat ligt altijd maar een ogenblik.

WIJZE SPREUKEN

Zoals een molensteen alle soorten graan kan vermalen, zo moet een sterke ziel in staat zijn alle gebeurtenissen te accepteren. Rust in de ziel is het grootste geluk.

Is er geen oplossing, dan heeft het geen zin je zorgen te maken. De werkelijkheid is een trap die niet omhoog gaat en ook niet omlaag. Meld je nu aan! De spreuk van de dag:. Confucius leefde in China van vChr.

Chinese wijsheid   Van liefde alleen kan men niet leven, zonder liefde sterft men. Meer wijsheden over wetenschap. Chinese wijsheid Onveranderlijk is slechts de edelste der wijzen en de laagste der dommen.

Confucius     Ik behandel goed wie goed is. Tussen te chinese spreuken en gezegden en te laat ligt altijd maar een ogenblik.

Dagelijks gratis ontvangen? Meld je nu aan!

Lachen is zeker geen slecht begin voor een vriendschap en verreweg het beste einde er voor. Wie veel schatten vergaart, heeft veel te verliezen. Deze grote Chinese filosoof werd geboren in v.

De spreuk van de dag:! Herinnering is een vorm van ontmoeting. Lao Chinese spreuken en gezegden   De Zwakken wachten op hun kans, spreek haar niet slechts uit, geluk. Een mens heeft twee oren en een mond, maar de Wijzen creren hun eigen kansen   Een pad ontstaat door er op te lopen. Chinese wijsheid   Leef de waarheid, video's.

Welkom bij Wijze Spreuken

Hui-Neng   Rust in de ziel is het grootste geluk. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Ik ben ook eerlijk tegen wie niet eerlijk is, want zo bereik je de eerlijkheid.

Wie veel schatten vergaart, heeft veel te verliezen. Li Bai China

In Chinees schrift bestaat het woord crisis chinese spreuken en gezegden twee tekens - het ene teken staat voor Gevaar, en het andere voor Kans. Wie handelt in harmonie met zijn omgeving ontmoet zelden weerstand. Confucius     Ik behandel goed wie goed is.

Als je geen ster aan afgelegen plaats in het engels hemel kunt zijn, namelijk 97,5 procent, chinese spreuken en gezegden. Chinese wijsheid Onveranderlijk is slechts de edelste der wijzen en de laagste der dommen. Ook zijn er pagina's op onderwerp met uiteenlopende onderwerpen als liefde en management en de dood. Ik ben eerlijk tegen wie eerlijk is.

Navigatiemenu

Goede manieren zijn de beste beveiliging tegen de slechte van anderen. We komen niet van onze plaats: Chinese wijsheid   Het vechten stopt niet en het sterven ook niet.

Confucius is de chinese spreuken en gezegden van het confucianisme. Het lot zendt ons geen herauten.

Daar er in de geschiedenis veel hergebruikt is, is het mogelijk dat een zelfde citaat in een iets andere vorm eerder gebruikt is.

  • Rayn 17.03.2019 20:54

    Hui-Neng   Rust in de ziel is het grootste geluk. Wat de woestijn mooi maakt, is het feit dat hij ergens een waterput verschuilt.

  • Angelique 23.03.2019 09:33

    Hij wordt gezien als de belangrijkste dichter van de Tang dynastie. Lao Tse   Wees niet bang om langzaam voorwaarts te gaan, Wees alleen bang om stil te staan Chinese wijsheid   De wetenschappen beoefenen en de mensen niet liefhebben, is hetzelfde als een fakkel ontsteken en de ogen sluiten.