Startpagina nl als startpagina instellen

  • Abonneren
  • Aandeel

Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dat is goed voor je zelfvertrouwen. Zodra u ingelogd bent, kunt u beginnen met zoeken.

Op het liefdesvlak staan je nogal wat verrassingen te wachten. Stel Google in als uw startpagina U kunt direct gaan zoeken telkens wanneer u uw browser opent. Open Internetopties Klik op Instellingen in het menu aan de bovenkant van uw browser. Vink in het gedeelte Uiterlijk het selectievakje naast Knop 'Startpagina' weergeven aan. NUsport Voetbal International Eredivisie.

Zeker wanneer je nog single bent […] Lees de hele horoscoop hier.

Klik op Safari in het bovenste Apple-menu en selecteer vervolgens Voorkeuren. Inderdaad gaan er aan het begin van de dag wat kleine dingen mis, maar het zou jammer van lier schoenen online shop om je daardoor te laten ontmoedigen en ervan uit te gaan dat alles vandaag mis zal gaan, startpagina nl als startpagina instellen.

Internet Explorer is nog steeds een veelgebruikte browser. Bij twijfel kan overleg met een ander uitkomst bieden. En bij sommigen is het ook nog afhankelijk van de versie van de browser die je gebruikt.

Hoe kan ik mijn favoriete pagina instellen als startpagina?

Sleep het onderstaande blauwe Google-pictogram naar het pictogram Startpagina in de rechterbovenhoek van uw browser.

Wilt u Google ook in de adresbalk? Maar de tuin ligt er nog allesbehalve uitnodigend bij. Vandaag lijkt het wel of je verstand continu een uitdaging zoekt.

Die moesten de strijd aangaan met Internet Explorer. Ga als volgt te werk om Google als standaard in te stellen:. Uit Turkije gezette correspondent Boersma spant rechtszaak aan tegen de Staat Amerikaanse Senaatscommissie dagvaardt Cohen voor getuigenis Brussel:

Meteen toegang tot Google in uw browser Google instellen als uw startpagina. Tegenwoordig zijn veel browsers zodanig ingesteld dat ze zichzelf automatisch updaten als er een nieuwe versie beschikbaar is, dit hoef je dus niet meer zelf te doen.

Reddingsploegen afgedaald in gang richting Spaanse peuter Julen 2. Reddingsploegen afgedaald in gang richting Spaanse peuter Julen. Als de browser opnieuw wordt gestart zal de gewenste pagina als startpagina nl als startpagina instellen worden geopend.

Google is mijn homepage en ik kan dit niet veranderen

Terwijl je zo van zekerheden houdt, […] Lees de hele horoscoop hier. U kunt Google ook instellen als uw standaardzoekmachine in deze browser. Kom op voor je eigen behoeften en wensen. Live voetbalwedstrijden 5 Live.

Een startpagina instellen kun je gelukkig vrij eenvoudig zelf doen. Klik op de knop Algemeen in het bovenste menu met de afbeelding van een schakelaar. Internet Explorer krijgt concurrentie Toen het internet nog niet zo bekend was, […]. Terwijl je zo van zekerheden houdt, was er eigenlijk maar n browser: Of download Google Chrome voor een snelle gratis browser.

Startpagina nl als startpagina instellen op het pictogram Instel aan de rechterkant van het browservenster.

Net binnen

Bekijk de beursinformatie Tip de redactie Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. En om je relatie een oppepper te geven. Sla uw wijzigingen op Klik onderaan op OK om uw wijzigingen op te slaan.

  • Vervolgens klik je op OK en de nieuwe instellingen worden bewaard.
  • Vijf redenen om vanaf nu regelmatig de wandelschoenen aan te trekken.
  • Niet dat er iets met je zal gebeuren, het is gewoon een goede tijd om zulke zaken te bekijken.
  • Meteen zoeken Bekijk resultaten terwijl u typt, zodat u bij elke stap weet waar u heen gaat.

En internetcriminelen zijn net zo gevaarlijk als ouderwetse inbrekers. Neem Google mee op uw smartphone of tablet. In je relatie cijfer je jezelf iets te veel weg. Stel Google in als uw startpagina U kunt direct gaan zoeken telkens wanneer u uw browser opent. Het resultaat is een slecht humeur bij beide partijen en dat kun je dus nu voorkomen. Terwijl je zo van zekerheden houdt, […]. Nooit meer een doodle missen Geniet van uw favoriete doodles, startpagina nl als startpagina instellen, van kunst tot instrumenten tot spelletjes.

Wilt u Google ook in de adresbalk?

Ik doe een gok Ontdek populaire zoekopdrachten, beroemde kunstwerken, plaatselijke restaurants en nog meer. Waterman Probeer jezelf vandaag eens wat meer dan gebruikelijk in anderen te verplaatsen. Geen wonder, want het zijn de ideale ingrediënten voor winterse gerechten.

Wat is een Maitre. En internetcriminelen zijn net zo gevaarlijk als ouderwetse inbrekers? Inmiddels mag IE niet meer als enige standaard browser worden aangeboden op computers waar Windows op draait.

Pensioenfondsen waarschuwen voor lagere pensioenen in of 4.