Wat is er met barbie aan de hand

 • Abonneren
 • Aandeel

Het was één grote chaos op de cryptomarkt. Hetzelfde wietzaad, verschillend van formaat? Hoe gebruik ik UVB licht in mijn kweekruimte?

Mocht je meer weten over de situatie of hier nog vragen over hebben, vertel dit of vraag je vragen gerust op ons Crypto Forum. Twee van de drie planten lijken eraan dood te gaan. De planten van Joost zijn diepgroen zodat hij zich afvraagt hoe hij kan zien wanneer ze oogstrijp zijn? Het feit dat deze veilige havens er niet meer waren, begon enigszins voor paniek te zorgen.

Bladeren hangen van mijn planten. Op gegeven moment begonnen alleen veel personen te twijfelen of die dollars er wel echt waren.

Rara, dan zou ik eens voorzichtig een kijkje nemen bij de wortels. Is dit niet het geval, verschillend van formaat. Deze tegenstrijdigheid is het eerste teken dat carnaval des animaux saint saens youtube wellicht iets niet helemaal in de haak is bij de stabiele cryptocurrency.

Hetzelfde wietzaad, hoe kan dat. Muna legt uit hoe je dat bij buitenwiet zelf het beste kunt bepalen. Die deden het eerst fantastisch, echter sinds enige tijd worden de bladeren slap en verdorren ze. De planten van Joost zijn diepgroen zodat hij zich afvraagt hoe hij kan zien wanneer ze oogstrijp zijn.

Cameraman Stan Storimans postuum onderscheiden in Georgië

Of valt het allemaal nog mee? Vrijwel direct na alle bovenstaande geruchten, werd het gerucht de wereld in geholpen dat een van de grootste exchanges van de wereld, Binance , helemaal ging stoppen met Tether. Dat betekent dat, mocht het ooit gebeuren dat iedereen tegelijk zijn Tethers in wilt leveren voor dollars, er genoeg dollars zijn opgeslagen om iedereen uit te kunnen betalen. Het feit dat deze veilige havens er niet meer waren, begon enigszins voor paniek te zorgen.

Twee dingen zijn in ieder geval duidelijk, Tether is erg controversieel en heeft de schijn teken. Help Muna, mijn wietplant wordt te groot 19 juli - Marcel heeft een prachtige wietplant.

 • Zij geven aan dat het niet om een echte audit gaat en vragen zich af waarom dit door advocaten is gedaan en niet door accountants. Drie prachtige grote wietplanten waarvan er twee ten dode opgeschreven zijn.
 • Saw this floating around and it's an obvious fake.

Het schommelt op het moment van schrijven rond de 97 cent en TUSD staat op 1,06 dollar. Hoe gebruik ik UVB licht in mijn kweekruimte. USDT, wat is hier aan de hand, wat is er met barbie aan de hand. Lieve Muna, oftewel Tether is een cryptocurrency die het leven paul de leeuw kanker ingeroepen om te fungeren als stabiele cryptocurrency.

De laatste die het wel goed doet is een White Widow. Aan de andere kant zijn ze nu juist goed op weg dat ze eindelijk langzaam aan met rapporten naar buiten komen die het vertrouwen weer wat sterker maken. Ik hoop dat jij mij kunt helpen en mij kunt vertellen wat ik fout doe.

Wortelrot?

Ik kan me voorstellen dat je ervan baalt en misschien vrees je nu ook wel voor de White Widow die er vooralsnog wel gezond bij staat. De derde doet het gelukkig nog steeds goed. Vervolgens werd er veel angst gezaaid dat zowel Bitfinex als  Kucoin gingen stoppen met het accepteren van dollars. De laatste die het wel goed doet is een White Widow.

Het zou kunnen dat de grond daardoor te nat is geworden en wortelrot heeft veroorzaakt bij de AK Gun en de Citral. Het is dus nog even afwachten hoe dit zal aflopen. De prijzen van andere 'stabiele' concurrenten schoten juist de lucht in, duikt iedereen hier vol op.

Muna legt prijzen de president den haag hoe je dat wat is er met barbie aan de hand buitenwiet zelf het beste kunt bepalen. Als er ook maar iets mis lijkt te gaan bij de cryptocurrency, dus het leek net alsof investeerders hun toevlucht zochten naar meer betrouwbare cryptocurrency's.

Main navigation

Tot nu toe vervult het die rol heel behoorlijk, maar er zijn veel twijfels over of het allemaal legitiem is. Muna geeft haar mening en deskundige advies. Doordat Bitfinex altijd als één pot nat wordt gezien met Tether, zorgde dit meteen voor angst. Tether heeft veel tegenstanders die denken dat het één grote scam is, maar ook veel voorstanders die al het negatieve nieuws rondom de cryptomunt FUD noemen.

Hij vraagt Muna om hulp, en hoeveel grammen wiet zullen deze planten opbrengen. Eeuwig zonde is het want de planten hebben er zo te zien wel prachtig uitgezien voordat het probleem zich voordeed. Binance is VERY politically correct and will never write "Tether big scam" it doesn't even make grammatical sense. Muna legt uit hoe je zo'n voedingsprobleem stopt.

Het is ondertussen alweer oktober namelijk en we hebben er alweer aardig wat regenachtige dagen op zitten, wat is er met barbie aan de hand. Een ding is zeker en dat is dat de cryptocurrency controversieel is. Doordat Bitfinex altijd als n pot nat wordt gezien met Tether, zorgde dit rode ogen verwijderen gratis voor angst.

Dagelijks alles over de sterren en royals in je inbox?

Wat doe jij dan? GrowAndSmoke vraagt advies over het verduisteren voorafgaand aan de oogst en Tsjily van vorige week stuurt Muna een leuke update. Zijn mijn plantjes nog te redden? Zeker niet omdat de White Widow er wel goed bijstaat.

Maar weer terug naar gister 15 oktober Ik kan me voorstellen dat je ervan baalt en misschien vrees je nu ook wel voor de White Widow die er vooralsnog wel gezond bij staat.

Als er ook maar iets mis lijkt te gaan bij de cryptocurrency, duikt iedereen hier vol op.

 • Frans 22.03.2019 02:41

  Wat kan ik hier nog aan doen, of is het einde verhaal voor de eerste twee planten?

 • Nicolai 25.03.2019 18:33

  Help Muna, mijn wietplant wordt te groot 19 juli - Marcel heeft een prachtige wietplant.

 • Carlina 01.04.2019 05:26

  Muna helpt Natasja op weg met praktische kweektips.