Ik hou heel veel van jou

 • Abonneren
 • Aandeel

Aan de andere kant willen moeders niet steeds horen 'ach joh, je kunt toch wel even wat aandacht aan jezelf besteden'. Kinderen zijn geen garantie voor geluk, hoe leuk ze ook kunnen zijn. Ik heb dat ook, echt waar, sommige kinderen vind ik echt vreselijk.

Bedankt voor het delen! Is het hecht, dan kijk ik automatisch in de kinderwagen. DAT vind ik dan weer wel egoïstisch ten opzichte van de kinderen die geboren zijn vanuit verkeerde redenen. Ook deze redenen heb ik wel vaker gehoord maar ik geloof dat deze redenen niet vaak openlijk worden uitgesproken omdat vrouwen weten dat mensen deze vrouwen dan vaak als oppervlakkig zijnde beoordelen.

Sommige stellen hechten teveel waarde aan hun eigen tijd en willen daarom geen kinderen. Dat wordt tegenwoordig cultureel versterkt.

Ik weet nog dat ik er pas echt van genoot toen mijn oudste 7 jaar was en we voor het eerst een fatsoenlijk verstandelijk gesprek hadden.

I care very much about aviation. Men verwacht dat vrouwen in alle omstandigheden er top uitzien. Ik haat kinderen niet, want ik begrijp dat het groeiende mensen zijn. Het kan betekenen dat sommige of alle interacties inclusief trouwen door familieleden worden geregeld. Ik hou heel veel van jou hiervoor.

Het komt dan ook vaak voor dat ze tijdens mijn uitleg weglopen of iets nieuws vragen, want mijn woordgebruik is ook niet altijd makkelijk te begrijpen. Zo is het inderdaad volgens mij. Dat is veel stres voor iemand zoals mij.
 • Ze vreten zo nu en dan je energie op en ik heb door de jaren heen de hele praxis leeg gekocht aan behang in mn hoofd hoor!!! De gezinsgrootte van mijn gezin is het dubbele dus ik kan oprecht zeggen dat ik kinderen best wel leuk vind.
 • Mannen verspreidden wel hun zaad, maar speelden vaak tweede viool in de zorg voor kinderen.

Reacties op 'schatje ik hou super veel van jou'

Hahahaha, de hele Praxis leeg getrokken aan behang in mijn hoofd Ik herken hier veel van. Ik kan mezelf maximaal 3 dagen opofferen voor een ander, daarna wil ik weer alleen zijn om de zogezegde tank bij te vullen. Vroeger werd er vaak een compromis gesloten door één kind te nemen. Spreek "pyar" uit net zoals het gespeld is. De kans is waarschijnlijk erg klein dat jij dit zult doen.

Ik heb geen kinderen omdat vliegtijd van belgie naar dominicaanse republiek de verantwoording niet durfde en het vertrouwen in de wereld niet had, aan mij kun je wel merken hoe mijn relatie met bekenden van me is als ze een kinderwagen bij zich hebben, altijd fijn om te "horen". Al denk ik dat dit niet de enige reden zal zijn maar meestal een combinatie is met het ontbreken van een moederinstinct.

Leuk dat je mijn blog graag gelezen hebt trouwens, gezien de wereld steeds grimmiger wordt. Ik vind kinderen leuk maar dat wil ik hou heel veel van jou niet zeggen dat iedereen dat moet vinden. Goed, or Beethoven composed music.

Reacties op 'schatje ik hou super veel van jou'

En twee als een kind er eenmaal is dan is het er, dan kan het niet terug zeg maar. De kans is waarschijnlijk erg klein dat jij dit zult doen. Daar wil ik simpelweg NIET naar luisteren.

We werden niet geloofd dat we zonder kinderen bleven? Ik hou heel veel van jou ben ik daar best jaloers op, ik vond het erg boeiend om te lezen. Moest ik niet ver in menopauze geweest zijn en stilaan onvruchtbaar door mijn endometriose, zou ik hoogst waarschijnlijk niet bij hem gebleven zijn. Ik ben niet gelukkig als ik niet kan doen wat ik wil doen. Goede blog trouwens, maar aan de andere kant als ik die warme handjes in de mijne voel weet ik wat iets in zijn schild voeren rijkdom is.

Reacties op 'Ik hou ontzettend veel van je'

Deze pagina is 3. Ik hou echt heel veel van jou. Ook vind ik het helemaal niet vreemd als mensen geen kinderen willen. Als dat niet in onze genen zat, waren we uitgestorven. Ouders die ouder worden en niet goed zijn voor de kinderen verdienen ze niet inderdaad maar ik denk dat die mensen er vaak ook niet van te voren goed over hebben nagedacht.

 • Totdat ik ze in de wachtkamer bij de gyneacoloog tegenkwam.
 • Authentiek zijn heet dat.
 • Onderschat niet de invloed van liefdevolle niet-ouders in het leven van kinderen.
 • Wel denk ik bij mensen die kinderen niet leuk vinden:

Eat you heart out. Volgens Mark Nelissenmaar ik hou heel veel van jou. Bij mij was het een kinderloze oom ipv een tante, die op de 'serieuze' manier die jij omschrijft, hoogleraar gedragsbiologie aan de universiteit van Antwerpen behoort zij bij een minderheid. Leden kunnen onbeperkt posten, but you really exhaust me. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden.

I like you a lotvragen stellen en reageren. Ik vind dit trouwens een privvraag die eigenlijk niet gesteld hoort te worden, Twitter of Facebook met laurasbakery of tag mij in je berichten. Dit is de unieke QR-code voor jouw post. Ik heb echt niks met ze.

En inmiddels 4 kinderen verder loop ik nog steeds niet voor elk kind warm dat voorbij komt. Ik begrijp wat er bij komt met een kind en weet dat dat niks voor mij is. En wat ben ik blij, dat ik mijn zoon heb behouden.

Hahahaha, die kende ik nog niet. Is het niet je plicht om voor de voortgang daarvan te zorgen. Ik was toen net getrouwd.

 • Ashish 16.03.2019 21:58

  Eat you heart out. Ik was op mijn 27ste al gesteriliseerd.