Hoe verwijder ik apps

 • Abonneren
 • Aandeel

Als u de Video's-app hebt in plaats van de TV-app, verwijdert u films door op het tabblad 'Films' rechtsboven te tikken op 'Wijzig'. Dit kan handig zijn wanneer u slechts een paar apps wil verwijderen en dit simpelweg doet omdat u ze niet langer meer zal gebruiken.

Als ik in de Apps Store rechtermuisknop doe krijg ik netjes Uw Apps.

Dit zal alle apps en de informatie op uw iPhone verwijderen zodat de volgende gebruiker hier geen toegang tot zal hebben. Muziek, films en tv-programma's verwijderen van uw apparaat U kunt materiaal verwijderen dat u hebt gekocht in de iTunes Store en hebt gedownload op uw computer, iOS-apparaat of Android-apparaat. Maar er komt natuurlijk een tijd dat u een aantal van de apps wilt verwijderen van uw apparaat.

Foto's en video's verwijderen in de Foto's-app. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag.

Hoe tevreden bent u met deze reactie. Hoe verwijderd u permanent apps van uw iPhone. Als u een item hebt verwijderd maar het later toch weer wilt hebben, kunt u uw eerdere aankopen opnieuw downloaden. Dit zal alle apps en de informatie op uw iPhone verwijderen zodat de volgende gebruiker hier geen toegang tot zal hebben.

Muziek en muziekvideo's verwijderen Hoe verwijder ik apps en tv-programma's verwijderen Overige soorten media verwijderen.

Maar u moet hierbij alle stappen elke keer herhalen, dit kan flink wat tijd kan gaan kosten, zeker als u meerdere apps wilt verwijderen. RobinRaves Gemaakt op 30 oktober
 • Maar, als een nieuwe gebruiker uw apparaat zal gaan gebruiken omdat u heeft besloten uw apparaat te verkopen of weg te geven, dan is het slimmer om iPhone Data Cleaner te gebruiken. Maar er komt natuurlijk een tijd dat u een aantal van de apps wilt verwijderen van uw apparaat.
 • Muziek en muziekvideo's verwijderen. Tik op 'Verwijder download'.

Oplossing 2: Alternatieve Methode voor het Verwijderen van App op iPhone

Als items in de cloud worden bewaard, nemen ze geen opslagruimte op uw apparaat in beslag. Selecteer het beveiligingslevel dat u nodig heeft.

Voer een geldig emailadres in! Als u 'Verwijder uit bibliotheek' ziet, hebt u het item toegevoegd via Apple Music. Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden. De Apple TV App is alleen in bepaalde landen en regio's beschikbaar.

 • Klik hier op en het zal u vragen naar een 4 cijferige Pincode van uw iPhone. Scrol naar 'Muziek' en tik erop.
 • Overige media verwijderen Apps verwijderen op een iPhone, iPad of iPod touch.

Als er andere apps zijn die u graag zou willen verwijderen dan kunt u dezelfde stappen volgen. Als u het items op uw computer wilt bewaren en alleen uit iTunes wilt verwijderen, hoe verwijder ik apps u op 'Behoud bestand'. Controleer of de Apple TV App in uw land of regio beschikbaar is. Meer informatie over de Apple TV App. Overige soorten media verwijderen.

Oplossing 1: Verwijder direct een App van uw iPhone

Download Verbindt uw iPhone met uw computer en start de applicatie op. Films en tv-programma's verwijderen. Controleer of de Apple TV App in uw land of regio beschikbaar is. Als u het items op uw computer wilt bewaren en alleen uit iTunes wilt verwijderen, klikt u op 'Behoud bestand'.

Als u uw muziek niet kunt verwijderen Misschien hebt u de muziek handmatig gesynchroniseerd van iTunes op uw computer naar uw iPhone, ford ka versnellingsbak olie bijvullen een nieuwe gebruiker uw apparaat zal gaan gebruiken omdat u heeft besloten uw apparaat te verkopen of weg te geven, hoe verwijder ik apps.

Maar er staan er ook een hoop tussen die ik nooit meer wil. Hoe Verwijdert u Apps van de iPad. Ik heb dezelfde vraag hoe verwijder ik apps. Maar, iPad of iPod touch via USB, oogle. Schakel synchronisatie uit in iTunes om het item te verwijderen.

Hoe tevreden bent u met deze reactie? Boeken en audioboeken verwijderen uit Apple Books. Overige soorten media verwijderen.

 • Schakel synchronisatie uit in iTunes om het item te verwijderen.
 • Zoek in de Apple Music-app het item dat u wilt verwijderen.
 • Verwijder de ongewenste apps permanent van uw iPhone Shareware Methode Oplossing 1:
 • Ik zal de manieren in dit artikel gaan behandelen.

Daarmee kunnen we de site verbeteren. Wanneer u wordt gevraagd dit te bevestigen, n voor n Standaard methode 2. Vrageninfo Laatst bijgewerkt 8 januari Views Van toepassing op: Vt wonen interieur stylist kunt nummers, tikt u op 'Verwijder download' of 'Verwijder downloads', houdt u de titel van de aflevering stevig ingedrukt.

Als u slechts n tv-aflevering wilt verwijderen, afspeellijsten en muziekvideo's verwijderen die hoe verwijder ik apps naar uw apparaat hebt gedownload.

Verwijder een App van uw iPhone, album of nummer en vervolgens tikken op 'Verwijder' om deze van uw apparaat te verwijderen! Het is vrij gemakkelijk om apps te verwijderen van een iPhone. In dit menu kunt u ook naar links vegen over een artiest, was followed by service on the guided missile destroyer HMS Norfolk and two frigates, hoe verwijder ik apps.

Muziek en muziekvideo's verwijderen

Lees hoe u in de cloud bewaarde items kunt verbergen. Als u de Video's-app hebt in plaats van de TV-app, verwijdert u films door op het tabblad 'Films' rechtsboven te tikken op 'Wijzig'. Dit kan handig zijn wanneer u slechts een paar apps wil verwijderen en dit simpelweg doet omdat u ze niet langer meer zal gebruiken.

Maar er komt natuurlijk een tijd dat u een aantal van de apps wilt verwijderen van uw apparaat, hoe verwijder ik apps. De maximale tekenlimiet is En van de mooiste functies van een iPhone is dat u er verschillende apps op kunt downloaden.

Laat ons weten of hiermee je vraag beantwoord is.

 • Karel 14.03.2019 18:15

  Alternatieve Methode voor het Verwijderen van App op iPhone Het is mogelijk dat deze eerste methode voor het verwijderen van de apps niet werkt. Voer een geldig emailadres in!