Hoe laat begint hollands next top model finale

 • Abonneren
 • Aandeel

Soraya loopt de fashion week voor de kroonprinses. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Jurylid en stylist JeanPaul bepaalt de duo's die samen op de foto moeten voor de shoot van de week. Daarna wordt de "beste" foto van het model of de beste reclame erbij gehaald, die gedurende die week is gemaakt.

Gelukkig kunnen de meiden even bijkomen tijdens een make-upl In Kopenhagen krijgen de modellen in het oudste pretpark ter wereld les van een van de bekendste modellen van Denemarken. Hoe ver ga jij voor een shoot? Wie loopt er met het beste beentje voor? Op 13 september begon het tweede seizoen, dat op 15 november werd gewonnen door Melissa Baas.

Daarnaast kwam er een nieuwe jury. Paniek om de shoot. De modellen krijgen ook een make-over en de modellen gaan naar een internationale bestemming ongeveer bij de laatste vijf of zes kandidaten. De jury ziet mooie meiden, maar niet genoeg originaliteit; Wat zijn de echte afknappers. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien.

Bn de stem editie zeeuws vlaanderen fotograaf van die week kiest de beste hoe laat begint hollands next top model finale van het model uit. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten, waarbij een van de kandidaten eindelijk durft te vertellen dat ze geboren is als jongen.

Wie gunnen de modellen een plekje in basic plus?
 • De modellen weten van niets De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht.
 • Nigel Barker weet Soufyan helemaal te inspireren tijdens de fotoshoot. Paniek om de shoot!

Vijf jaar cel en tbs voor Raynard R. die vrouw verkracht­te terwijl dochtertje lag te slapen

Wat voor shoot krijgen we? Ze is erg onzeker over haar lichaam en vooral haar achterwerk, hoe moet je daarmee om gaan als model? De modellen reizen af naar Milaan. De eliminatie is en blijft een lastig moment, toch zal één van de modellen naar huis moeten. Wie wint de go see en mag op de fashion week lopen?

Populaire uitzendingen van deze week op RTL 5.

De fotoshoot hangt aan een draadje. De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. Dat zie je hier. Ook zijn de Nederlandse juryleden die actief waren bij Benelux' Next Top Model meegenomen in het overzicht. De meiden maken zich klaar voor de eerste eliminaitiedag en hebben flink de zenuwen, al uit zich dat bij iedereen een beetje anders Bekijk de leader als eerste.

Volop lof voor scheidende Gio: ‘Een standbeeld voor die man’

Dit werd later echter ontkend, maar wel werd bevestigd dat er een nieuw seizoen van Holland's Next Top Model kwam. Wie zit er in HNTM ? Je beste beentje voor! Graaien en harentrekken voor de beste foundation!

Wat voor shoot krijgen we. Het resultaat van de spectaculaire leader maakt onverbloemd duidelijk wie deze eerste aflevering haar koffer mag pakken naar Kopenhagen en wie haar koffer moet pakken om naar huis te gaan.

Op 8 april werd bekendgemaakt dat Holland's Next Top Model toch weer uitgezonden zou worden. Dit staat de meisjes te wachten. Wie moet de eerste aflevering verlaten?

Flirten, de site laat enkel de belangrijkste partijen zien.

Navigatiemenu

De kandidaten lopen meerdere runs in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Kan Baldijntje de mobile verleiding weerstaan? De eerste strand fotoshoot. De modellen krijgen tips van Kim hoe ze zich het beste kunnen kleden. Sta stevig in je schoenen

Kan Baldijntje de mobile verleiding weerstaan. En wat als ie niet opneemt?. Het programma eindigt met de jury-uitslag. The heat is on, want aan het eind van deze aflevering worden twee kandidaten gelimineerd. De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolakerk in Utrecht.

Begin kreeg Kikstra een modellencontract bij Max Models als een special model. Wie wint de Go See opdracht.

En wat als ie niet opneemt?? Het man tellende publiek bevat grote namen uit de fashionwereld, oud-kandidaten en natuurlijk familie en vrienden van de finalisten. Later in het seizoen moeten de modellen ook een reclameboodschap opnemen.

Bij aankomst in Kopenhagen zijn er 2 appartementen te verdelen, en Marchildon en Kikstra zouden niet voldoen aan de contracten van Elite en werden daarom nooit op de officile website van Elite gelanceerd. Hierdoor werd zij uit het programma gezet. Elite nam alleen de modellen over en niet de bestaande contracten, het luxe en het basic appartement, Per direct beschikbaar.

 • Martin 16.03.2019 16:55

  Daphne Deckers zou stoppen als host.

 • Sita 18.03.2019 08:45

  Soraya heeft de go see gewonnen én mag op de fashion week lopen waar de Deense kroonprinses op de eerste rij zit! In september en maart werden er geen seizoenen gemaakt.

 • Nadi 28.03.2019 21:40

  We pesten elkaar als we lang moeten wachten. Mijn veelste zware lievenlings hakken moesten eruit!