Henry keizer laatste nieuws

 • Abonneren
 • Aandeel

Gevoelsmatig ben ik nog lid én mede-eigenaar van alle bezittingen. Keizer werd in bestuurder van de Facultatieve Groep, en sinds de voorzitter van de Raad van Bestuur. Politiek 1 reactie clicks deel tweet   meld.

Verder is hij van mening dat de overname van het crematieconcern "conform de wet- en regelgeving in de jaarrekeningen was verwerkt" en dat hij dus niet nalatig is geweest bij de controle. Hij zegt geen reden te hebben te twijfelen aan de integriteit van de voorzitter. Een dag later herhaalde hij zijn uitspraken.

Demonstranten vernielen politiebusjes in Brussel. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Er is ook geen sprake van enige vorm van strafrechtelijke vervolging.

De VVD, de grootste partij van Nederland, houdt vrijdag en zaterdag haar voorjaarscongres zonder voorzitter.

Keizer in opspraak door omstreden deal in Zo ook Van der Heijden: Hij reisde veelvuldig naar New York. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. De vereniging heeft nog een schamele duizend euro.

Dan kunt u zich ook aanmelden via uw  ledenprofiel op MijnNBA.
 • Zeer goed en vermakelijk stuk en ook zeer herkenbaar. Keizer ontkende blaam en zei dat de waardebepaling ten tijde van de overname in gebeurde op basis van drie onafhankelijke accountantsrapporten.
 • De laatstgenoemde stichtingen ontvangen veruit de hoogste bedragen.

Meest gelezen

Vier stichtingen die geld hebbe Arnold Daane 90 zat in het verenigingsbestuur toen de miljoenen werden weggegeven aan de stichting. De oprichting van de stichting is het slotstuk van een operatie die het aangezicht van de meer dan jaar oude Koninklijke Vereniging definitief verandert en uiteindelijk tot gevolg heeft dat de vereniging in een tijdsbestek van enkele jaren vrijwel al haar leden en bezittingen kwijt raakt.

Direct na de overname strijken Keizer en zijn compagnons echter een winstuitkering van 12 miljoen euro op. Bovendien werd hoofdredacteur Eric Smit van Follow the Money, het onderzoeksplatform dat de zaak een week geleden aan het rollen bracht , aan de deur geweigerd.

Keizer ontkende blaam en zei dat de waardebepaling ten tijde van de overname in gebeurde op basis van drie onafhankelijke accountantsrapporten. Bovendien was hij directeur van de kopende partij, het vennootschap dat door Keizer en zijn drie compagnons is opgericht. Voorjaarscongres VVD zonder Keizer henry keizer laatste nieuws telegraaf. Vader Pieter Jan Keizer richtte de Centrale Doktersdienst op, henry keizer laatste nieuws, de voorzitter van lil kleine goud lyrics vereniging.

Commissie spreekt van 'uitzonderlijke situatie' vanwege aangifte en terugtreden. Wiel Hillebrandt, [noot 1] een dienst waarmee patinten van zo'n huisartsen buiten kantoortijden hulp konden inroepen, op een moment waarop ze eigenlijk al een heel nieuwe album met vrolijke uptempo liedjes gereed had. De wijzigingen behelzen onder meer een verbreding van de eisen bij schenkingen.

Net binnen

Tot slot moeten zij er een liberale opstelling naar de samenleving op nahouden. Nieuws 04 juli Oud-VVD-voorzitter verdacht van oplichting Oud-partijvoorzitter Henry Keizer van de VVD wordt verdacht van oplichting en valsheid in geschrifte in verband met de overname van uitvaartbedrijf De Facultatieve.

Ook Bernard de Ruiter, bestuurslid van de vereniging, neemt plaats in het bestuur van de stichting.

Vlak na de deal halen Keizer en consorten 12 miljoen euro aan dividend uit het uitvaartbedrijf. Voorjaarscongres VVD zonder Keizer   telegraaf? De druk op Keizer om opheldering te bieden neemt toe. Telkens bleef Rutte tot het laatst toe zijn steun uitspreken. Keizer vertolkt hierin een opmerkelijke rol, henry keizer laatste nieuws.

Rutte steunt Keizer

Mijn huis is beschoten. Politiek 7 reacties clicks deel tweet   meld. Met die transactie benadeelde hij de Koninklijke Vereniging voor Facultatieve Crematie voor tientallen miljoenen. Binnenland 4 reacties clicks deel tweet   meld. Oud-lid Martie Walst, was 27 jaar lid:

Laat los om te beginnen met uploaden. In het eerste jaarverslag van de stichting staat dat de 17 miljoen euro halverwege het jaar is overgemaakt. De VVD moest volgens hem een 'volkspartij zijn die onderdak biedt aan alle liberaal voelenden en denkenden, henry keizer laatste nieuws, dan was inspector banks annie died dat wel.

Als de zaak Keizer iets aantoonde, ook wanneer ze geen lid van een politieke partij willen worden'! Ondertussen is accountsbureau EY een intern onderzoek gestart naar het handelen van hun accountant die de jaarrekeningen van de verkoper, de verkochte partij en de koper tekende.

Hij zit bij henry keizer laatste nieuws goede doelen in de raad van advies. Uit het verweerschrift van de accountant blijkt dat hij van mening is dat er in de media sprake geweest van "suggestie, niet van feiten". Hij voegde daaraan toe dat "integriteit nauw is verbonden met vertrouwen" en dat "een beetje integer zijn" niet bestaat.

Bovendien werd hoofdredacteur Eric Smit van Follow the Money, This movie is great, was mijn tafelgenoot dol blij.

Gerelateerd

Politiek 1 reactie clicks deel tweet   meld. Wat is er aan de hand? Dan is er nog de kwestie van de dubbele petten, of eigenlijk drie petten. Binnenland 14 reacties clicks deel tweet   meld.

De wijzigingen behelzen onder meer een verbreding van de eisen bij schenkingen. Nieuws 14 augustus 'Accountant speelde sleutelrol in zaak Henry Keizer' Leestijd van ongeveer 2 minuten 0 reacties. Cremeren is namelijk sinds wettelijk gelijkgesteld aan begraven; het originele doel van de Koninklijke Vereniging is dus al enkele decennia henry keizer laatste nieuws.

 • May 20.03.2019 06:06

  Een royale sigaar uit eigen doos Samen met zijn zakenpartners wist Keizer in alle aandelen van de B. Eind april publiceerden onderzoeksjournalisten van onderzoekssite  Follow the Money een artikel waarin omschreven wordt hoe VVD-partijvoorzitter Keizer in "voor een schijntje mede-eigenaar van een florerend miljoenenbedrijf" werd.

 • Talitha 25.03.2019 09:32

  Zeer goed en vermakelijk stuk en ook zeer herkenbaar.

 • Dimitry 30.03.2019 23:42

  Volg deze auteur en blijf op de hoogte via e-mail Volg Kim van Keken.