Tellen in het engels youtube

  • Abonneren
  • Aandeel

Ik kende het boek: Introductie Engels in de klas.

Aan het plaatje kunnen de kinderen zien wat het is. Engelse cijfers oefenen Hoe snel haal jij de overkant? Bij de liedjes in het boek heb ik woordkaarten gemaakt. Wat het boek verdiept zijn de liedjes die bij het verhaal horen.

De woordkaarten van eerder aangeleerde woorden zitten ook in het kastje. The wheels of the bus. Bij elk van de seizoenen heb ik woordkaarten gemaakt met daarop plaatjes die bij het seizoen passen en de Engelse woorden eronder:

Nadat ze zich heeft verkleed, komt ze de klas binnen en begroet in het Engels de kinderen: Ik gebruik een pop van een hond. Grammar and vocabulary Oefen met grammatica en nieuwe Engelse woordjes. Opbouw bij de liedjes en materialen.

Korte tellen in het engels youtube Do you like listening to and reading stories.

Ik kende het boek: Deze hond komt uit Engeland en spreekt alleen maar Engels. Bas en Tom gaan voetballen.
  • Word of the week Leer het woord van de week.
  • De bal zit in de takken van een boom. Je hebt tegenwoordig niet alleen een juf of meester voor de klas, maar als je wilt ook thuis via YouTube.

Tellen in vreemde talen

Korte verhaaltjes Do you like listening to and reading stories? Opbouw bij de liedjes en materialen. Singalong Grappige liedjes in het Engels, luisteren of meezingen.

Filmpjes bij methode Prentenboeken Prowise presenter Digibord essentials Winter. Happy birthday to you. Je hebt tegenwoordig niet alleen een juf of meester voor de klas, maar als je wilt ook thuis via YouTube. Tellen Tellen tot

Een aantal leuke liedjes waarmee je kinderen de namen van de kleuren in het Engels kunt aanleren. Tellen in het engels youtube Family al en daar zijn de kinderen in de klas erg enthousiast over! Op internet kun je steeds meer filmpjes vinden waarin leraren uitleg geven. Het zal de kinderen erg aanspreken omdat voetballen altijd leuk is?

Feest in de klas. Bij de Engelse lessen aan kleuters maak ik gebruik van deze Wat valt er te zien op netflix Fun and Games Spelen en toch Engels leren?

Met filmpje en tekst. Gelukkig komt Suzy, het zusje van Tom met een oplossing. Verder staat op de CD ook het verhaal.

Word of the week Leer het woord van de week. Nu is daar tellen in het engels youtube boekje bijgekomen. Zeker is wel dat al vanaf zeer jonge leeftijd zingen in een andere taal verrijkend is. Tongue twisters Kun jij deze zin nazeggen. Can't remember your Rechterbeen dikker dan linkerbeen. Dat is een geweldige manier om het Engels te leren heb ik uit ervaring in de klas ontdekt.

Speak and spell Hoe spreek je het uit.

More titles to consider

Engelse dieren oefenen Hoe snel haal jij de overkant? Alle liedjes in een volledig instrumentale uitvoering. CD bij de lessen.

Bij de Engelse lessen aan kleuters maak ik gebruik van deze CD: Do you like listening to and reading stories. Singalong Grappige liedjes in het Engels, luisteren of meezingen. Baa baa black sheep? Login to your account Gebruikersnaam of e-mailadres Wachtwoord Onthoud mij. Belangrijk hierbij is tellen in het engels youtube de wijze waarop de liedjes klinken uitnodigend moet zijn. Nu is daar dit boekje bijgekomen?

Materialen over Groot Brittanni.

Tellen in andere talen

Colors Songs Een aantal leuke liedjes waarmee je kinderen de namen van de kleuren in het Engels kunt aanleren. Zo kunnen de kinderen zelf een kleurplaat maken of de woordkaarten gebruiken om na te schrijven. In dit boek ontmoet Bas een Engels jongetje Tom en ze gaan samen voetballen. Speak and spell Oefenen met uitspraak en spelling.

Hetzelfde geldt voor de zangstem! Engels is vanaf een verplicht vak op de basisschool. Polly put the kettle on.